IN 1 KEER GESLAAGD!

Over ons

Al meer dan 58 jaar een geslaagde keus voor uw rijopleidingen
Kwaliteit en gegarandeerd slagen staat bij Verkeersschool Spoorenberg voorop. U kunt bij ons terecht voor: Rijopleidingen voor de categorie Auto, Automaat, Motor, Bromfiets en Auto met aanhangwagen en Theorie-opleidingen voor Auto, Motor en Bromfiets. Tevens verzorgen wij voor verschillende veiligheidsregio's rijvaardigheidstrainingen voor het rijden met optische en geluidsignalen (OGS+)


In 1962 werd door Ton Spoorenberg senior in de gemeente Edam-Volendam 'Auto- en scooterrijschool Spoorenberg' opgericht. In 1993 hebben beide zoons Ton junior en Frans het bedrijf overgenomen. Ondertussen werken de zoons van Ton en Frans ook binnen het bedrijf. 

Op dit moment bestaat ons team uit 10 mannelijke en vrouwelijke instructeurs.


Verkeersschool Spoorenberg onderscheidt zich sterk van andere rijopleidingen

  • Rijbewijs App  

    Verkeersschool Spoorenberg werkt met een 'rijbewijs app' waarin de leerlingen van onze rijschool hun lesplanning en financiën digitaal kunnen inzien en beheren. De leerlingen krijgen een reminder wanneer ze rijles hebben. De 'Rijbewijs App' is door de leerling gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons.   

  • Maandelijks theoriecursus voor auto en scooter verzorgd in ons eigen instructielokaal door een zeer ervaren instructeur.

  • Onze rijschool doet mee aan 2todrive rijlessen vanaf 16,5 jaar

  • Specialist in versnelde rijopleidingen. Mogelijkheid voor 10 of 20 daagse rijopleiding voor de auto. Elke opleiding kan naar wens van de cursist worden ingedeeld.
  • Rij-simulatorcentrum, mogelijkheid om je rijopleiding te starten in onze simulator vanaf 16 jaar
  • Wij geven ook rijles in een automaat
  • BOVAG erkende verkeersschool
  • Gediplomeerd KNMV motorrij-instructeur en het adres voor de Regionale Motorvaardigheidstraining (RMT)

 

Wat als je een keertje niet kunt rijden?

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je niet kan rijden, dat is vervelend. Zorg wel dat je afgesproken afspraak minimaal 24 uur van te voren telefonisch (0299-315374) afmeldWanneer er te laat of helemaal niet wordt afgemeld, worden de kosten van de les doorberekend.

Verkeersschool Spoorenberg staat via een computernetwerk in verbinding met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen om theorie- en praktijkexamens te kunnen reserveren. Dit betekent dat wij samen met de leerling een ideaal examen- en opleidingstraject kunnen uitstippelen. Ook maken wij gebruik van een rijschoolcomputerprogramma waar wij alle leerlingen-, opleidings- en examengegevens in registreren, Hierdoor beschikken we met een druk op de knop over alle gegevens k die nodig zijn om een ​​goede administratie te voeren. 


De snelste weg naar je rijbewijs

Afspraak maken?

Onze klanten vertellen

“Goede rijschool en afgelopen 10 weken succesvol in 1x toegewerkt naar zowel mijn theorie- als praktijkexamen. Deskundige en aardige instructeurs die je op je gemak stellen en een prettige leeromgeving creëren. Verder een goede planning en flexibele organisatie, van theorieles tot examen.”  Meyke uit Purmerend


 “De verkeersschool Spoorenberg is een geweldige rijschool met prima rijinstructeurs. De service is optimaal dat heb ik ervaren. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die met de juiste ervaring de weg op wil. ” Dave uit Volendam

 

 

 

Facebook