IN 1 KEER GESLAAGD!

2toDrive

 

Jongeren mogen al vanaf 16,5 jaar rijlessen gaan nemen, zodat zij, zodra zij 17 jaar zijn, op examen kunnen. Je theorie kun je al behalen vanaf je 16e jaar en is vanaf het halen van het theorie certificaat 1,5 jaar geldig. 

Wat is het doel van 2toDrive?
Een lager ongevalsrisico onder jonge bestuurders. In Duitsland is de proef al een aantal jaren bezig en is het resultaat daarvan is 30% minder ongevallen en 20% minder overtredingen onder de beginnende bestuurders.

 


Interesse of meer weten?
Heb je nog vragen over de proef of wil je meer weten?  Neem contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

 

  • Aan welke eisen moet mijn begeleider voldoen?
    Je begeleider heeft minimaal 5 jaar een geldig rijbewijs, is minimaal 27 jaar oud, heeft geen antecedenten in het verkeer, is tijdens het begeleiden niet onder invloed en coacht tijdens het rijden; je begeleider geeft dus geen rijles.
  • Hoeveel begeleiders mag ik opgeven?
    Je mag maximaal 5 begeleiders opgeven.

  • Als begeleider/coach kan je via deze link je zelf aanmeldenInschrijven

Onze klanten vertellen

“Goede rijschool en afgelopen 10 weken succesvol in 1x toegewerkt naar zowel mijn theorie- als praktijkexamen. Deskundige en aardige instructeurs die je op je gemak stellen en een prettige leeromgeving creëren. Verder een goede planning en flexibele organisatie, van theorieles tot examen.”  Meyke uit Purmerend


 “De verkeersschool Spoorenberg is een geweldige rijschool met prima rijinstructeurs. De service is optimaal dat heb ik ervaren. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die met de juiste ervaring de weg op wil. ” Dave uit Volendam

 

 

 

Facebook