IN 1 KEER GESLAAGD!

Theorie cursus

Theorieles Verkeersschool Spoorenberg biedt uitkomst. Eens in de maand wordt een stoomcursus theorie gehouden. Wij verzorgen een 1-daagse theorie-opleiding op zaterdag of 2- daagse doen wij verspreid over 2 dagdelen, op dinsdag en donderdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur. (  zie onderstaand schema )

 

 Van de leerlingen wordt verwacht dat ze de theorie aandachtig bestuurd hebben voor dat ze naar de cursus komen. . De cursus wordt gegeven door een ervaren docent, die duidelijke uitleg geeft over de verkeersregels en situaties die je nodig hebt om te kunnen slagen voor je theoriecertificaat.

Wij maken gebruik van het MasterDrive-systeem van Verjo. Neem je smartphone of tablet mee naar de cursus 

Theorie-examen mogelijk vanaf 16 jaar

TIP: Lees de theorieboeken thuis goed door voordat je naar de cursus komt.

De volgende theoriecursus is op:

 

2019 

  Dinsdag 22 en donderdag 24 oktober van 16.00 tot 19.00 uur, examen op dinsdag 29 oktober van 08.00 tot 12.00 uur

 Dinsdag 19 en donderdag 21 november van 16.00 tot 19.00 uur, examen op dinsdag 26 november van 08.00 tot 12.00 uur

 Zaterdag 14 december van 08.00 tot 14.00 uur, examen op dinsdag 17 december van 08.00 tot 12.00 uurTheoriecursus voor de scooter doen wij verspreid over 2 dagdelen, op dinsdag en donderdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur
Theorie-examen mogelijk vanaf 15,5 jaar.Van de leerlingen wordt verwacht dat ze de theorie aandachtig bestuurd hebben voor dat ze naar de cursus komen. Op dinsdag is de grote dag, dan wordt eerst nog een proefexamen afgenomen bij de rijschool, waarna u per bus naar het theorie-examen in Amsterdam of Alkmaar wordt gebracht

De volgende theoriecursus is op:

2019

Dinsdag 12 en donderdag 14 november van 16.00 tot 19.00 uur, examen op 19 november van 08.00 tot 12.00 uur  (deze cursus is volgeboekt ) 

Voor de motorleerlingen organiseren wij in overleg een examentrainingsavond

Theorie-examen auto
Het examen bestaat uit 25 vragen gevaarherkenning, 30 vragen wet-en regelkennis en 10 vragen omtrent verkeersinzicht. Om te slagen moet men van de 25 vragen over gevaarherkenning er 13 goed beantwoorden, daarnaast 40 vragen over wet-en regelkennis en verkeersinzicht, daar mogen 5 fouten in gemaakt worden. Indien een van de twee examenonderdelen onvoldoende is moet het hele examen opnieuw afgelegd worden.

Theorie-examen motor, bromfiets, snorfiets en brommobiel
Dit examen bestaat uit 50 vragen over wet en regelkennis. Om te slagen moet men 44 vragen goed beantwoorden.

De theorie-opleiding wordt in ons zeer modern uitgerust instructielokaal gegeven en met behulp van het MasterDrive-systeem ondersteunt, welke ook bij het C.B.R. examen wordt gebruikt.

Rijbewijs App  

Verkeersschool Spoorenberg heeft een nieuwe app gelanceerd, waarmee leerlingen van onze rijschool hun lesplanning en financiën digitaal kunnen inzien en beheren. Ook worden vlak voor de rijlessen automatisch telefonische herinneringsberichten afgegeven. U ontvangt van ons een code. De ‘RijbewijsApp’ is door de leerling gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons. 

 


Kosten
Theoriecursus + examen + vervoer  € 125,00
Boeken categorie auto €  35,-
Boeken categorie motor €  35,-
Boeken categorie bromfiets €  35,-

Benodigdheden voor het behalen van uw certificaat
Een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart).

Inschrijven

Onze klanten vertellen

“Goede rijschool en afgelopen 10 weken succesvol in 1x toegewerkt naar zowel mijn theorie- als praktijkexamen. Deskundige en aardige instructeurs die je op je gemak stellen en een prettige leeromgeving creëren. Verder een goede planning en flexibele organisatie, van theorieles tot examen.”  Meyke uit Purmerend


 “De verkeersschool Spoorenberg is een geweldige rijschool met prima rijinstructeurs. De service is optimaal dat heb ik ervaren. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die met de juiste ervaring de weg op wil. ” Dave uit Volendam

 

 

 

Facebook