Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Informatie rijopleidingen

Bij Verkeersschool Spoorenberg kun je terecht voor rijopleidingen voor de auto, automaat, motor, scooter en auto met aanhangwagen. Daarnaast bieden we theorieopleidingen aan voor auto, scooter en het vaarbewijs I en II.

Het is belangrijk dat je onze rijschool machtigt en/of de gezondheidsverklaring regelt bij het CBR. Zonder deze gegevens kunnen we geen praktijk- of theorie-examen reserveren.

Rijschool machtigen

Om jouw praktijkexamen te kunnen reserveren voor de auto, motor, scooter of auto met aanhanger en voor het KV1 en KV2 is het belangrijk dat je onze rijschool machtigt. Dit doe je via DigiD. Klik op de button om jouw machtiging te geven. Ons opleidingsnummer is: 3646W1. Zonder machtiging kunnen we geen praktijkexamen reserveren.

DigiD aanvragen

Heb je nog geen DigiD? Klik dan op de button om een DigiD aan te vragen.

Gezondheidsverklaring

Kandidaten voor motor, auto en auto met aanhanger moeten tegenwoordig zelf een gezondheidsverklaring invullen en betalen (via DigiD met SMS) als dit is gedaan kunnen wij het praktijkexamen reserveren.

Afzeggen van rijlessen

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je niet kunt rijden. Wanneer dit het geval is, dan dien je dit  24 uur van tevoren af te bellen. Het kan niet worden gemeld via WhatsApp, maar moet worden afgemeld door naar Spoorenberg te bellen (0299-315374) of per mail naar info@spoorenberg.nl. Wanneer er te laat of helemaal niet wordt afgebeld, worden de kosten van de les doorberekend.

Rijbewijs app

Verkeersschool Spoorenberg heeft een 'rijbewijs app' waarin de leerlingen van onze rijschool hun lesplanning en financiën digitaal kunnen inzien en beheren. De leerlingen krijgen een reminder wanneer ze rijles hebben. De 'Rijbewijs App' is door de leerling gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons.  

2toDrive

Jongeren mogen vanaf 16,5 jaar al rijlessen volgen. Zodra zij 17 jaar zijn mogen ze ook het examen doen. Je kunt je theorie wel al behalen vanaf 16 jaar. Dit certificaat is 1,5 jaar geldig. Wanneer je als 17-jarige jouw rijexamen haalt mag je alleen met een coach rijden. Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig rijden.

Veel gestelde vragen over 2toDrive:

  • Hoe vraag ik een begeleiderspas aan?
  • Aan welke eisen moet de begeleider voldoen?
    • De begeleider moet minimaal 27 jaar oud zijn en minimaal 5 jaar een geldig rijbewijs hebben. De begeleider heeft geen antecedenten in het verkeer, is tijdens het begeleiden niet onder invloed en coacht tijdens het rijden. Een begeleider geeft dus geen rijles.
  • Hoeveel begeleiders mag ik opgeven?
    • Je mag maximaal 5 begeleiders opgeven. Jouw begeleider kan zich via deze link zelf aanmelden.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven