Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Rijopleidingen

Bij Verkeersschool Spoorenberg kun je terecht voor rijopleidingen voor de auto, automaat, motor, scooter en auto met aanhangwagen.
Daarnaast bieden we theorieopleidingen aan voor auto, scooter en het vaarbewijs I en II.

Autorijbewijs

Autorijbewijs

Jouw autorijbewijs haal je bij Verkeersschool Spoorenberg. Wij bieden verschillende soorten praktijkopleidingen voor het autorijbewijs. Ook kun je bij ons terecht voor het rijbewijs categorie B op de automaat.

Scooterrijbewijs

Scooterrijbewijs

Wil jij jouw scooterrijbewijs halen? Dan ben je bij Verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het behalen van je rijbewijs en begeleiden je hier op de juiste wijze bij. Het slagingspercentage is erg hoog!

Aanhangerrijbewijs

Aanhangerrijbewijs

Bij Verkeersschool Spoorenberg bieden we je de mogelijkheid om jouw aanhangerrijbewijs te halen. Het behalen van het rijbewijs met aanhangwagen (BE) kan dankzij onze 1-daagse opleiding.

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs

Heb jij ook altijd al de vrijheid en sensatie van het motorrijden willen ervaren? Haal dan nu super snel jouw motorrijbewijs bij Verkeersschool Spoorenberg.

Theoriecursus

Theoriecursus

Het kan best lastig zijn om de theorie te leren. Daarom geven wij iedere maand een theoriecursus. Met de theoriecursus van Verkeersschool Spoorenberg bereid jij je goed voor op het theorie-examen en vergroot jij jouw kans op slagen.

Vaarbewijs

Vaarbewijs

Wil jij jouw Vaarbewijs halen? Ontdek onze beproefde cursus. ✅ Klassikaal ✅ Vaarbewijs I & II ✅ Kleinschalig