Scooterrijbewijs

Wil jij je scooter rijbewijs halen? Dan ben je bij verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres.          

Eerst moet je een theorie-examen afleggen, dit is mogelijk vanaf 15,5 jaar.

 

Theoriecursus scooter

 

Theorie leren is het beste ingewikkeld, daarom geven wij elke maand een theoriecursus. De cursus doen wij   verspreid over 2 dagdelen, op dinsdag en donderdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur

 

"Goed voorbereidt zijn is de kans op succes"  zorg dat je lesstof van te voren goed heb doorgenomen. Dit kan je doen met theorieboeken,  of met een online theorietraining. (informeer naar de mogelijkheden)

 

In verband met de Corona maatregelen mogen en kunnen wij niet de mensen vervoeren naar het theorie examen. Je zal dus zelf vervoer moeten regelen naar het theorie examen. Het theorie examen kan je zelf reserveren of wij kunnen dit in overleg met jouw doen. Informeer naar de mogelijkheden

 

De volgende theoriecursus is op:

2020

juli : Dinsdag 7 en donderdag 9 juli van 16:00 tot 19:00 uur (cursus volgeboekt)

september : Dinsdag 8 en donderdag 10 september van 16:00 tot 19:00 uur, 

november : Dinsdag 17 en donderdag 19 november van 16:00 tot 19:00 uur,  

 

Wanneer je dit gehaald hebt, kunnen wij voor jou het praktijk-examen gaan in plannen.


Als je een rijbewijs voor de auto van motor hebt mag je bromfiets rijden, je hoeft dan geen examen te doen. Heb je nog geen ander rijbewijs? Dan kun je vanaf je 16e jaar op voor het praktijkexamen.

Wij adviseren de toekomstige leerlingen die nog nooit een scooter hebben hebben een intake van 1,5 uur te doen, waardoor je niet voor een verrassing van teleurstelling komt te staan. 

Spoedopleiding
Je bromfietsrijbewijs in 1 dag halen, in de ochtend beginnen en 's middags examen doen. Dit is mogelijk, omdat je voor het bromfietsexamen een dag vrij van school krijgt. Een spoedopleiding is alleen mogelijk als je in het bezit bent van het bromfiets theoriecertificaat.

 

 

Prijzen Bromfietsrijbewijs AM

 

Bromfietspakket All-in (theoriecursus, theorie-examen, intake
4 praktijkles en praktijkexamen)

€ 480,00

Bromfietspakket (intake, 4 uur praktijkles en praktijkexamen)

€ 370,00

Bromfietspakket (4 uur praktijkles en praktijkexamen)

€ 325,00

Theoriecursus (6 uur theorieles, theorie-examen met vervoer)

€ 125,00

 

 

Je kunt bij onze rijschool pinnen.

Rijbewijs App  

Verkeersschool Spoorenberg heeft een nieuwe app gelanceerd, gebruikte leerlingen van onze rijschool hun lesplanning en financiën digitaal kunnen inzien en beheren. Ook worden vlak voor de rijlessen automatisch telefonische herinneringsberichten afgegeven. U ontvangt van ons een code. De 'RijbewijsApp' is door de leerling gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons.  

 


De bromfiets
Wij geven bromfiets rijles op de stoere Kymco Agility dierenarts 12 inch, dit gebeurt in een groep van 3 personen en de instructeur. De instructeur volgt jou op de bromfiets en staat met jou in verbinding via een portofoon en een oortje in je helm.

Kleding
Een helm is verplicht verplicht. Verder worden wij gebruikt voor stevige schoenen en handschoenen. Wij beschikken over een ruim assortiment helmen, jassen en handschoenen die kosteloos gebruikt mogen worden.


Meenemen naar het praktijkexamen
Wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (id kaart, paspoort).

Aanvragen theorie-examen
Je kunt ook zelf een theorie-examen aanvragen op de website van het CBR.Je kunt de aanvraag ook regelen via de rijschool.

Uitzondering!
Voor de brommobiel is er vanaf 1 maart 2010 een apart praktijkexamen. Met een brommobielrijbewijs mag je niet op een bromfiets rijden. Met een bromfietsrijbewijs mag je wel met een brommobiel rijden.

Inschrijven

Onze klanten vertellen

“Goede rijschool en afgelopen 10 weken succesvol in 1x toegewerkt naar zowel mijn theorie- als praktijkexamen. Deskundige en aardige instructeurs die je op je gemak stellen en een prettige leeromgeving creëren. Verder een goede planning en flexibele organisatie, van theorieles tot examen.”  Meyke uit Purmerend


 “De verkeersschool Spoorenberg is een geweldige rijschool met prima rijinstructeurs. De service is optimaal dat heb ik ervaren. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die met de juiste ervaring de weg op wil. ” Dave uit Volendam

 

 

 

Facebook