Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Scooterrijbewijs

Haal jouw scooterrijbewijs bij Verkeersschool Spoorenberg

Wil jij jouw scooterrijbewijs halen? Dan ben je bij Verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het behalen van je rijbewijs en begeleiden je hier op de juiste wijze bij. Het slagingspercentage is erg hoog! 

Inschrijven

Wij geven rijles op de stoere Kymco Agility 12 inch. Dit gebeurt in een groep van 3 tot 4 personen en de instructeur. De instructeur volgt jou op de scooter en staat met jou in verbinding via een portofoon en een oortje in je helm.

 

Kleding

Een helm is verplicht om te dragen. Verder zijn stevige schoenen en handschoenen aan te raden. Wij beschikken over helmen, jassen en handschoenen die kosteloos gebruikt mogen worden. Vanwege de veiligheid draag je geen korte broek. 

Theoriecursus scooter

Wanneer jij je scooterrijbewijs wilt behalen moet je eerst een theorie-examen afleggen. Dit kan vanaf 15,5 jaar. Om de kans te vergroten dat jij jouw theorie-examen haalt, bieden we een cursus aan. Klik hier om daar meer over te lezen en om de dagen voor de theoriecursus te bekijken.

Praktijkexamen

Wanneer jij jouw theorie-examen hebt behaald, kunnen wij voor jou het praktijkexamen gaan inplannen. Als je een rijbewijs voor de auto of motor hebt, dan mag je scooter rijden en hoef je geen examen te doen. Heb je nog geen ander rijbewijs? Dan kun je vanaf je 16e jaar op voor het praktijkexamen. 

De scooteropleiding ziet er als volgt uit:

Allereerst plannen we een dagopleiding. Tijdens een dagopleiding ben je van 7.30 uur tot ongeveer 16.15 uur van huis. Je gaat altijd met een groepje van 3 tot 4 leerlingen + instructeur op pad. Uiteindelijk heeft iedere leerling dan 4 uur rijles + een praktijkexamen gehad.

Voorafgaand aan de dagopleiding wordt er nog een intake van 1,5 uur privéles gepland. Hierin wordt alvast de basis qua rijvaardigheid getraind. 

Inschrijven

Kosten

Prijzen scooterrijbewijs AM

   

Scooteropleiding
(intake 1,5 uur privé les, 4 uur praktijkles en praktijkexamen)

€ 425,00

Theoriecursus
(2x 3 uur theorieles)

€ 90,00


Vergeet niet de machtiging in te vullen voor het praktijkexamen anders kunnen we geen examen reserveren.

Inschrijven