Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Autorijbewijs lessen

Jouw autorijbewijs haal je bij Verkeersschool Spoorenberg

Wil je echt goed auto leren rijden op een prettige manier en met goede begeleiding? Dan ben je bij Verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres. Bij ons staan kwaliteit en gegarandeerd slagen op de eerste plek. Daarvoor hebben wij een enthousiast team van instructeurs die jou naar jouw rijbewijs toe begeleiden.

Inschrijven

Verschillende soorten rijopleidingen

Bij Verkeersschool Spoorenberg verzorgen wij verschillende soorten praktijkopleidingen voor het autorijbewijs: reguliere, compacte en spoedopleidingen. De opleidingsduur kan overeengekomen van 20 dagen tot 15 weken. Ook kun je bij ons terecht voor het rijbewijs categorie B op de automaat. Een rijles duurt 120 minuten. Daarnaast geven wij ook regelmatig een theoriecursus ter voorbereiding op het theorie-examen. Vanwege de enorme drukte bij het CBR is het van belang dat je eerst je theorie-examen haalt voor je autorijbewijs voordat je start met de rijlessen. 

Tarieven

Data theoriecursus

Rijsimulator

Kies je voor het All-in pakket dan start je de eerste 3 lessen op de rijsimulator. De simulator is bedoeld voor het trainen van basisvaardigheden, zoals voertuigbeheersing, naderen van rotondes en het berijden van diverse wegen. Dit biedt vele voordelen als aansluiting op de reguliere rijvaardigheidsopleiding. Daarnaast zul je als persoon zekerder in de auto stappen voor je eerste praktijklessen.

Inschrijven

Praktijkexamen

Het praktijkexamen voor jouw rijbewijs duurt 55 minuten en wordt afgenomen in het CBR examencentrum in Hoorn. Je doet examen in dezelfde auto als waarin je rijlessen hebt gehad. De plaats van de instructeur wordt tijdens het examen ingenomen door een examinator van het CBR. Na afloop van het examen vertelt de examinator dat je bent geslaagd of gezakt. Meer informatie vind je op www.cbr.nl.

Voor het praktijkexamen moet je ons machtigen en een gezondheidsverklaring invullen. Zonder machtiging en gezondheidsverklaring kunnen wij geen praktijkexamen reserveren. Je leest daar hier meer over.