IN 1 KEER GESLAAGD!

Autorijbewijs

Een goede rijopleiding volg je maar eens in je leven.

Je wilt beginnen met het halen van je rijbewijs, maar je ziet zoveel verschillende aanbiedingen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Rijscholen bieden diversen pakketten aan en soms voor een prijs die te mooi is om waar te zijn.

Wij van Verkeersschool Spoorenberg helpen jou graag op weg om de juiste keuze te maken.

Wanneer iemand voor het eerste rijles gaat volgen, zal je gemiddeld minimaal 40 uur rijles nodig hebben (bron CBR) voordat je praktijkexamen kan doen. Alle aanbiedingen van pakketten met minder uren zijn dus de lokkertjes, je zult waarschijnlijk meer uren nodig hebben om te slagen voor het examen. Dit geldt natuurlijk niet voor mensen die al rijlessen hebben gevolgd of al ervaring hebben in het rijden.

Wil je echt goed leren autorijden, dan ben je bij Verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij onze Verkeersschool. Daarvoor hebben wij een enthousiast team van instructeurs (mannen en vrouwen) die een zeer brede ervaring hebben in het opleiden van beginnende bestuurders.

Je kunt bij ons kiezen om altijd met dezelfde instructeur te lessen, maar onze ervaring leert dat het beter voor de leerling is wanneer je af en toe les krijgt van een andere instructeur. Hierdoor zal het examen ook minder spannend zijn, aangezien je dan niet meer voor een verrassing komt te staan als er een vreemd persoon naast je zit.

Bij Verkeersschool Spoorenberg verzorgen wij verschillende soorten praktijkopleidingen voor het autorijbewijs: reguliere, compacte en spoedopleidingen, de opleidingsduur kan overeengekomen van 20 dagen tot 15 weken

Ook kunt u bij ons terecht voor het rijbewijs categorie B op de automaat.

Rijbewijs App  

Verkeersschool Spoorenberg heeft een 'rijbewijs app' waarin de leerlingen van onze rijschool hun lesplanning en financiën digitaal kunnen inzien en beheren. De leerlingen krijgen een reminder wanneer ze rijles hebben. De 'Rijbewijs App' is door de leerling gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons.   

 

Rijsimulator

Wanneer je kiest voor het All-in pakket, start je eerst met 3 lessen op de rijsimulator. De rijsimulator is bedoeld voor het trainen van basisvaardigheden. Denkt u hierbij aan de beheersing van het voertuig, het naderen van gelijkwaardige- en voorrangskruisingen en rotondes, het berijden van provinciale, auto- en autosnelwegen en het defensief en zuinig rijden. Bovendien heeft het veel voordelen als aansluiting op de reguliere rijvaardigheidsopleiding.

Meer rijlessen per week is beter 

U kunt bij ons uw rijopleiding naar eigen wens, indien beschikbaar invullen. Wij adviseren de mensen echter om meerdere uren per week een autorijles te nemen (met een minimum van 2 uur per week). Dit is veel beter, omdat u dan sneller leert rijden. U pakt op deze manier de reacties van uw instructeur sneller op.

Praktijkexamen

Dit examen duurt 55 minuten en zal in de CBR examenkring Hoorn worden afgenomen. De kandidaat doet examen in dezelfde auto waar hij/zij altijd mee heeft gereden tijdens de cursus. Nu zal alleen de plaats van de instructeur worden ingenomen door een examinator van het CBR. Na afloop van het examen vertelt de examinator dat je bent geslaagd (of gezakt).
Meer informatie ook op www.cbr.nl 

Wanneer een leerling met de opleiding is gestart dient er een machtiging te worden afgegeven, zodat wij het praktijkexamen kunnen aanvragen. Daarnaast dient er voor elke leerling een gezondheidsverklaring te worden ingevuld. Deze gezondheidsverklaring moet de leerling zelf invullen. De kosten voor deze gezondheidsverklaring zijn voor de leerling zelf. Zonder deze machtiging en gezondheidsverklaring kunnen wij geen praktijkexamen aanvragen voor de leerling. Het is dus zaak dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld wanneer je bezig bent met de rijopleiding.

Wat als je een keertje niet kunt rijden?

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je niet kan rijden. Het is bij ons een regel dat wanneer je niet kan rijden, dit 24 uur van tevoren moet worden afgebeld. Het kan niet worden gemeld via WhatsApp, maar moet worden afgemeld door naar Spoorenberg te bellen (0299-315374). Wanneer er te laat of helemaal niet wordt afgebeld, worden de kosten van de les doorberekend.

De leerling reserveert zelf een theorie-examen op de website van het CBR. Indien gewenst kan er worden deelgenomen aan een theoriecursus van ons. De data van de theoriecursus staat op de website onder 'rijopleiding - theorie cursus' 


Kosten: 

 

Theoriecursus (9 uur theorieles en examentraining)

€ 120,00

Theorie- examen (door ons gereserveerd)

€ 40,00

B - losse rijles per uur

€ 51,00

B - Starterspakket (20 uur rijles en praktijkexamen met les vooraf)

€ 1265,00

B - Pakket 40 uur (40 uur rijles en praktijkexamen met les vooraf)

€ 2250,00

B - All-in pakket (6 uur simulator les, theoriecursus 9 uur, 38 uur rijles en praktijkexamen met les vooraf)

€ 2300,00

 

 

 * Om praktijkexamen te mogen doen dient het openstaande bedrag betaald te worden voor de praktijkexamen, zo niet mag er geen praktijkexamen worden gedaan. 


U kunt bij onze rijschool pinnen    

Benodigdheden rijbewijs B: Een geldig Theoriecertificaat en legitimatiebewijs.

Inschrijven
Autorijbewijs

Onze klanten vertellen

“Goede rijschool en afgelopen 10 weken succesvol in 1x toegewerkt naar zowel mijn theorie- als praktijkexamen. Deskundige en aardige instructeurs die je op je gemak stellen en een prettige leeromgeving creëren. Verder een goede planning en flexibele organisatie, van theorieles tot examen.”  Meyke uit Purmerend


 “De verkeersschool Spoorenberg is een geweldige rijschool met prima rijinstructeurs. De service is optimaal dat heb ik ervaren. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die met de juiste ervaring de weg op wil. ” Dave uit Volendam

 

 

 

Facebook