Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Autorijbewijs

Jouw autorijbewijs haal je bij Verkeersschool Spoorenberg. Wij bieden verschillende soorten praktijkopleidingen voor het autorijbewijs. Ook kun je bij ons terecht voor het rijbewijs categorie B op de automaat.

Inschrijven

Autorijbewijs lessen

Autorijbewijs lessen

Wil je echt goed auto leren rijden op een prettige manier en met goede begeleiding? Dan ben je bij Verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres. Bij ons staan kwaliteit en gegarandeerd slagen op de eerste plek. Daarvoor hebben wij een enthousiast team van instructeurs die jou naar jouw rijbewijs toe begeleiden.

Autorijbewijs B-Automaat

Autorijbewijs B-Automaat

Bij Verkeersschool Spoorenberg bieden we ook autorijlessen in een automaat aan. Sommige mensen vinden het prettiger om in een automaat te rijden. Het zorgt ervoor dat ze minder stress hebben en daardoor ontspannen kunnen autorijden. Rijles in een automaat is eenvoudiger dan in een schakelauto, omdat het schakelen automatisch gaat.

Opfriscursus

Opfriscursus

Wanneer je voor langere tijd niet hebt gereden en geen gebruik hebt gemaakt van jouw rijbewijs, kan het spannend zijn om weer de weg op te gaan. In het verkeer heb je te maken met andere weggebruikers en verkeersregels en verkeersborden om op te letten, dit kan voor extra angst zorgen. Voor deze groep, die al een rijbewijs in bezit hebben, hebben wij een opfriscursus.

Tarieven

Tarieven

Als je je rijbewijs wilt gaan halen, wil je graag weten wat dat dan gaat kosten. Hier vind je alle informatie.

Rijangst

Rijangst

Heb jij angst om in de auto te stappen? Durf jij niet meer de snelweg op? Kijk dan verder