Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Motorrijbewijs

Haal jouw motorrijbewijs bij Verkeersschool Spoorenberg

Heb jij ook altijd al de vrijheid en sensatie van het motorrijden willen ervaren? Haal dan nu super snel jouw motorrijbewijs bij Verkeersschool Spoorenberg.

Inschrijven

Motorpraktijkopleiding op jouw tempo

Bij jouw eerste motorrijles maken we een inschatting om je een veilige motorrijder te maken. Je moet hiervoor alle bijzondere verrichtingen (AVB) voor de motor oefenen. Vervolgens maakt de instructeur samen met jou een planning over de opleiding. De opleiding bestaat uit rijlessen van minimaal 1,5 uur.

Tijdens de rijlessen leer je steeds zelfstandiger op de motor rijden. De instructeur volgt je op een motor en houdt contact met je via een portofoon waar je instructies op door krijgt.

De leerlingen kunnen gebruikmaken van een helm*, motorbroek, motorjas en handschoenen van ons. Je dient zelf voor stevige schoenen of laarzen te zorgen.

*In verband met de coronamaatregelen vragen wij de leerlingen om zelf voor een helm en handschoenen te zorgen.

Inschrijven

Theorie-examen voor de motor

Voor jouw motorrijbewijs is het belangrijk dat je het theorie-examen behaald. Dit certificaat is 1,5 jaar geldig. Voor het examen moet je minimaal 44 van de 50 vragen goed beantwoorden. Wanneer je begint met het behalen van het motorrijbewijs moet je in bezit zijn van het theoriecertificaat of een autorijbewijs.

Examen voortuigbeheersing (AVB)

Bij onze rijschool op het industrieterrein beschikken wij over een prachtige oefenlocatie. Tijdens de opleiding leer je 12 verschillende oefeningen, die onderverdeeld zijn in 4 clusters. Tijdens je examen moet je 7 oefeningen doen, waarvan er 5 voldoende moeten zijn.

Examen verkeersdeelneming (AVD)

Voor jouw praktijkexamen moet je een gezondheidsverklaring invullen en betalen. Het praktijkexamen doen we in Hoorn. De examinator volgt jou tijdens het examen vanuit zijn auto. Wij zijn uiteraard ook aanwezig en zullen je op de vertrouwde manier de route wijzen via de portofoon.

Heb je A1 al en wil je examen doen voor A2 of heb je A2 en wil je examen doen voor A? Dan is alleen een examen AVD nodig. Tijdens het AVD-examen moeten enkele bijzondere handelingen worden uitgevoerd, deze worden ook beoordeeld. De theorie hoef je niet nog een keer te doen.

Lesmotoren

We maken tijdens de rijlessen gebruik van verschillende lesmotoren. Klik hier voor het volledige overzicht.

Prijzen motorrijbewijs A

A - Motorpakket
(18 uur motorrijles, inclusief AVB en AVD examen

€ 1550,00

A - losse lessen
(1,5 uur motorrijles)

€ 90,00

 

 


Uiterlijk de dag vóór het praktijkexamen dient de volledige factuur betaald te zijn, zo niet dan gaat het praktijkexamen niet door. Je kunt bij ons ook pinnen of contant betalen.

Inschrijven