Bel me terug

Bel me terug

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Lesmotoren

Wij maken tijdens de rijlessen gebruik van de volgende lesmotoren:

Kawasaki Z 125cc voor de categorie A1

Dit motorrijbewijs is geldig tot 11 kW en 125cc en het examen mag afgelegd worden als je 18 jaar bent. Je kunt al vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen en het afleggen van je theorie-examen. Wanneer je rijbewijs A1 hebt behaald, mag je na 2 jaar door voor rijbewijs A2.

Kawasaki Z 650 35 kW voor de categorie A2

Dit motorrijbewijs is geldig tot 35 kW en het examen mag je doen als je 20 jaar bent. Wanneer je rijbewijs A2 hebt behaalt, mag je na 2 jaar door voor rijbewijs A.

Kawasaki Z 650 50 kW voor de categorie A

Ben je ouder dan 21 jaar dan kun je examen afleggen op een zware motorfiets. Je ontvangt dan het rijbewijs A onbeperkt met code 80 (beperking driewielig motorvoertuig vanaf 15kW) én het normale rijbewijs A1 en A2. Twee jaar na afgifte van het rijbewijs vervalt de code 80 of als je eerder 24 jaar wordt. Je bent daarna in het bezit van rijbewijs A, zonder opnieuw examen te doen.

Heb je A1 en wil je examen doen voor A2 of heb je A2 en wil je examen doen voor A, dan is alleen een examen AVD nodig. Tijdens het AVD examen moeten tijdens de rit enkele bijzondere handelingen worden uitgevoerd, deze worden ook beoordeeld. De theorie hoef je niet nog een keer te doen.

Voertuigbeheersing (AVB)

Bij onze rijschool op het industrieterrein beschikken wij over een prachtige oefenlocatie. Tijdens de opleiding leer je 12 verschillende oefeningen, die onderverdeeld zijn in 4 clusters. Tijdens je examen moet je 7 oefeningen doen, waarvan er 5 voldoende moeten zijn.

Verkeersdeelneming (AVD)

Tijdens de rijlessen op de openbare weg wordt aandacht besteed aan je kijkgedrag, de plaats op de weg en je verkeersinzicht. Al deze punten zijn van groot belang om veilig te kunnen motorrijden. Tijdens de praktijklessen op de openbare weg moet je het rijbewijs B of theoriecertificaat A bij je dragen.

Wij verzoeken de leerlingen zelf voor een helm en handschoen te zorgen.

Inschrijven

Autorijbewijs

Autorijbewijs

Bij Verkeersschool Spoorenberg verzorgen wij verschillende soorten praktijkopleidingen voor het autorijbewijs: reguliere, compacte en spoedopleidingen.

Scooterrijbewijs

Scooterrijbewijs

Wil jij jouw scooterrijbewijs halen? Dan ben je bij Verkeersschool Spoorenberg aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het behalen van je rijbewijs en begeleiden je hier op de juiste wijze bij. Het slagingspercentage is erg hoog!

Aanhangerrijbewijs

Aanhangerrijbewijs

Bij Verkeersschool Spoorenberg bieden we je de mogelijkheid om jouw aanhangerrijbewijs te halen. Het behalen van het rijbewijs met aanhangwagen (BE) kan dankzij onze 1-daagse opleiding.

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs

Heb jij ook altijd al de vrijheid en sensatie van het motorrijden willen ervaren? Haal dan nu super snel jouw motorrijbewijs bij Verkeersschool Spoorenberg.

Theoriecursus

Theoriecursus

Dankzij de theoriecursus van Verkeersschool Spoorenberg bereid jij je goed voor op het theorie-examen en vergroot jij jouw kans op slagen.

Vaarbewijs

Vaarbewijs

Altijd al je vaarbewijs willen halen? Schrijf je nu in.